VÅRA TJÄNSTER

Transportbilsverkstad, personbilsverkstad däckverkstad och däckhotell, hämta och lämna samt hyrbilar.

TRANSPORTBILAR

I vår välutrustade verkstad utför vi reparationer på alla typer av person, och transportbilar. Vi använder reservdelar med högsta kvalitet från Bosch eller andra delar i originalkvalitet. Med många år i branschen kan vi garantera att din bil tas hand om på bästa sätt.

PERSONBILAR

Vi fixar det mesta med din bil, oavsett om den har bensinmotor eller dieselmotor. Behöver du en vanlig bilservice? Har du fått en tvåa på besiktningen eller är det dags att byta bromsar? Du kan tryggt lämna bilen till oss så löser vi det. Vi utför även reparation och service av din AC, byter däck och hjul, samt förvarar dessa under sommar / vintersäsongen.

HYRBILAR

Hos oss kan du hyra bil för för alla ändamål.

Transportbilar i Linköping

DÄCKVERKSTAD OCH DÄCKHOTELL

Vi tillhandahåller rätt typ av däck för ditt företags bilar. Med specialitet på transportbilar strävar vi efter att alltid kunna erbjuda tillämpliga dimensioner i vårt lager. Behöver du förvara dina sommar/vinterdäck hos oss? Inga problem! Fråga oss om däckhotell!

Transportbilar Däck och däckhotell

HÄMTA OCH LÄMNA

Behöver du hjälp med logistiken? Vi tillhandahåller biltransporter inom hela landet, oavsett om det handlar om att hämta en stillastående bil, eller leverera din nya drömbil framför dörren. Behöver du hjälp? Vänligen kontakta oss!

Transportbilar i Linköping AB | Torvingegatan 19, 582 78 Linköping | Tel: 073 - 021 55 47